Search
Контакт
Post Image
Виртуелна работна сила
Post Image
Од идеја до креирање заедница на љубители на патики
Post Image
Нов корисен тренд за продуктивност кој комбинира менаџмент на обврски и белешки
Post Image
Корисни работи кои треба да знаете ако планирате да лансирате старт-ап на интернационално ниво
Post Image
Градење на публика во ера на економија на содржина
Post Image
Кои технолошки трендови треба да ги има компанија за да успее во 2022 година?
работа-од-дома

Виртуелна работна сила

Канцелариите се сега дома. Како големите компании се справуваат со оваа промена во парадигма на работењето, навиките на вработените и плановите за мигрирање назад по завршување на овој кризен период.
Koи се добрите и лошите страни на виртуелната работна сила и колку оддржливо е оваа решение?

Read More »
патики-старт-ап

Од идеја до креирање заедница на љубители на патики

Секој старт-ап има посебна мисија со цел да полесно пристапи до својата таргет публика. Овие две девојки, започнуваат сопствен старт-ап со мисија да ги придобијат и соединат девојките во културата на изработка на патики, при што ги користат ресурсите на WIRED и Дропбокс како поддршка. Прочитајте како ги нашле своите соодветни партнери!

Read More »
Routine-alatka | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Нов корисен тренд за продуктивност кој комбинира менаџмент на обврски и белешки

Промената на работните навики направи да се појават многу апликации и алатки кои нудат зголемена продуктивност и поефикасно управување со работниот ден. Routine е нова state-of-the-art алатка која прави иновативен спој на белешки и дневен планер…

Read More »
intenacionalizacija-biznis | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Корисни работи кои треба да знаете ако планирате да лансирате старт-ап на интернационално ниво

Изминатите четири квартали беа доста активни за компаниите кои излегоа јавно на пазарот. Многу компании од тек секторот започнаа да се пласираат на пазарот, а дел од нив кон крајот на годината да се враќаат на стабилни нозе по шоковите кои пандемијата ги предизвика. Прочитајте за неколку работи кои тие ги имаат издвоено како поважни.

Read More »
tehnoloski-trendovi-za-uspeh-na-kompanii | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Кои технолошки трендови треба да ги има компанија за да успее во 2022 година?

Секоја година има неколку технолошки трендови кои организациите не можат да си дозволат да ги игнорираат затоа што ќе имаат големо влијание во наредните 5 години. Најголем дел од компаниите сѐ уште не ги планираат во нивните стратешки цели денес, а секој од нив има значаен трансформациски потенцијал. Дознајте кои се 9те технолошки трендови за 2022 година!

Read More »

Сакам да истражам повеќе:

Високо образование за сигурна кариерa

hero headine for media

Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

  X

  Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

   Psst...😎 Ги пополнивме првите групи.

   Иноватори, водачи,
   сонувачи - welcome!

   Регистрирај се и влези на листата на чекање за последниот уписен рок.

   Примаме само 125 студенти!

   Соработувај со нас

    Предложи Содржина

     Контакт Лице

     (+389) 070 239 915
     Или пиши ни на
     Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

     Испратено!

     Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!