ЗОШТО НЕКСТ МЕДИЈА?
Фокус на прогресивни и популарни теми

ЗОШТО НЕКСТ МЕДИЈА?
Фокус на прогресивни и популарни теми

Споделуваме искуства

Селектираме, пренесуваме и истражуваме во популарни и интересни теми од наука, технологија и иновации. Споделуваме искуства од успешни млади истражувачи, професори и професионалци.

Градиме заедницa

Градиме една глобална мрежа и заедница, која има еден заеднички центар – Бреинстер Некст каде во секое време доаѓаат и да споделат знаење, искуства и да создаваме заедно.

Кариерно насочување

Споделуваме инспиративни приказни и им помагаме на младите да го направат изборот за својата професија. Тука сме за секој чекор од нивниот пат, обезбедувајќи контакти, ментори од индустрија и академија и глобална мрежа од професионалци подготвени да помогнат во секое време.

Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Споделуваме искуства

Селектираме, пренесуваме и истражуваме во популарни и интересни теми од наука, технологија и иновации. Споделуваме искуства од успешни млади истражувачи, професори и професионалци.
Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Градиме заедницa

Градиме една глобална мрежа и заедница, која има еден заеднички центар – Бреинстер Некст каде во секое време доаѓаат и да споделат знаење, искуства и да создаваме заедно.
Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Кариерно насочување

Споделуваме инспиративни приказни и им помагаме на младите да го направат изборот за својата професија. Тука сме за секој чекор од нивниот пат, обезбедувајќи контакти, ментори од индустрија и академија и глобална мрежа од професионалци подготвени да помогнат во секое време.

ТИМ НА НЕКСТ МЕДИЈА
Спектар на млади дигитални пионери

ТИМ НА НЕКСТ МЕДИЈА
Спектар на млади дигитални пионери

Ние сме група на млади и прогресивни ИТ експерти, маркетери и дизајнери кои сакаат да направат позитивна промена во нашето секојдневие и околина.
Така и ја градиме нашата содржина, тргнувајќи од нас и нашата околина, која ја збогатуваме со она што сметаме дека и недостига.

Softversko inzenerstvo | Brainster Next College
ucenje | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Запознај го тимот

Softversko inzenerstvo | Brainster Next College
Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

СТАНИ НАШ СОРАБОТНИК ЗА СОДРЖИНА Истражуваш или имаш интересна тема која сакаш да ја споделиш? Приклучи се!

СТАНИ НАШ СОРАБОТНИК ЗА СОДРЖИНА

ИСТРАЖУВАШ ИЛИ ПАК ИМАШ ИНТЕРЕСНА ТЕМА КОЈА САКАШ ДА ЈА СПОДЕЛИШ? ПРИКЛУЧИ СЕ!

Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Дали работиш во успешна компанија која решава предизвици од 21 век? Или пак да ја прошириш твојата мрежа на соработници?Сподели ја твојата приказна во кариерниот центар!

Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Работиш на state-of-the-art истражувања низ светот? Сакаш да инспирираш и други млади да започнат кариера во овој свет?Сподели ја твојата приказна во истражувачкиот центар и најди нови соработници во нашата мрежа!

Softversko inzenerstvo | Brainster Next College
Дали си дел од компанија или стартап кој работи во поле на технологија и иновации? Сподели ги вашите визии за иднината и приклучи се на нашата глобална мрежа на професионалци! Сподели идеја за соработка или успешен проект и инспирирај!

ПАРТНЕРИ

Активна соработка за модерна програма со индустријата