Блумберг Адрија: Експерти од Фејсбук и Гугл предавачи Brainster Next College
Како да престанеш да ги одложуваш обврските
Вистинскиот избор на студии е клучен за успехот
Најпопуларните вебинари на професорите на Brainster Next College
Изненадувачката моќ на вистинските прашања
Studio Based Learning - модерен пристап за креирање наставна програма кој го применува Brainster Next College
Како да престанете со бесцелното „скролање“ по социјалните мрежи?
Bloomberg-Adria-intervju | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Блумберг Адрија: Експерти од Фејсбук и Гугл предавачи Brainster Next College

Мултиплатформската мрежа за деловни вести во Југоисточна Европа, Блумберг Адрија (Bloomberg Adria), која работи под лиценца на светскиот деловен лидер во областа на медиумите, престижниот бренд Блумберг (Bloomberg), неодамна пишуваше за Brainster Next College. Во целост ви ја пренесуваме статијата, што ја напиша уредничката Александра Томиќ.

Read More »
postavuvaj-gi-vistinskite-prasanja | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Изненадувачката моќ на вистинските прашања

Техниката на поставување добри прашања е особено важна и во образовниот процес, и студентот треба да знае да му ги постави вистинските прашања на професорот, но и обратно. И професорот треба да знае што и како да праша. Затоа, научете навреме како да поставувате добри прашања.

Read More »
studio-based-learning

Studio Based Learning – модерен пристап за креирање наставна програма кој го применува Brainster Next College

Зошто Brainster Next College го употребува Studio Based Learning како метод на настава? Кои се сите бенефити кои ги има овој пристап во техничките (ИТ) науките? Кои се алатки се користат при ваквиот начин на учење? Кои се придобивките за студентите?

Read More »
Високо образование за сигурна кариерa
hero headine for media

Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

  X

  Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

   Соработувај со нас

    Предложи Содржина

     Контакт Лице

     (+389) 070 239 915
     Или пиши ни на
     Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

     Испратено!

     Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!