Запознај ги професорите - Никола Кусибојовски
Што е аугментирана реалност и како функционира
Кои дилеми ги решивме на oтворениот кариерен ден на Brainster Next College
Brainster Next College – прв практичен ИТ факултет! 5 принципи што нè прават поинакви
Запознај ги професорите - Горјан Поповски
Зошто да дојдете на отворениот кариерен ден на Brainster Next College
Најмногу ме инспирираат родителите
augmentirana-realnost-AR | Softversko inezenerstvo | Brainster Next College

Што е аугментирана реалност и како функционира

Дали знаете дека аугментираната реалност ја користи постоечката реална средина и става виртуелни информации, па дури и виртуелен свет сé со цел за да се подобри искуството на корисниците? Прочитајте ја оваа блог објава и дознајте повеќе за AR и како таа функционира.

Read More »
zapoznaj-gi-profesorite-gorjan-popovski | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Запознај ги професорите – Горјан Поповски

Покрај квалитетната студиска програма, од особена важност за една високообразовна институција е всушност наставниот кадар кој го пренесува знаењето и е одговорен за прогресот на студентите. Токму затоа го започнавме серијалот – Запознај ги професорите. Горјан Поповски уште од 2011 година се бави со competitive programming, а долго пред тоа со математика.

Read More »
zapoznaj-gi-studentite-viktor-ristoski | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Најмногу ме инспирираат родителите

Во серијалот Запознајте ги студентите на Brainster Next College, ви ги претставуваме нашите први запишани студенти. Тие ќе се стекнуваат со голем број на ИТ вештини и технологии кои ќе им ја отворат вратата кон најразлични просперитетни кариери во дигиталниот свет. Ова е Виктор Ристески од Гостивар!

Read More »
Високо образование за сигурна кариерa
hero headine for media

Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

  X

  Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

   Префрли се на Brainster Next College! Можност за трансфер до 15 октомври!

   Соработувај со нас

    Предложи Содржина

     Контакт Лице

     (+389) 070 239 915
     Или пиши ни на
     Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

     Испратено!

     Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!