Search
Контакт
Post Image
Теорија или градење на следната голема дигитална плаформа… Каков факултет ќе избереш?
Post Image
Петар Ниновски: Зошто воведувањето на еден вид „данок на таленти“од ФИНКИ е погрешно
Post Image
Од кошаркарскиот терен во светот на кодирањето
Post Image
Brainster Next College - место за развој на студентите и академско докажување на професорите
Post Image
Топ 5 причини зошто да не аплицираш на Brainster Next College!
Post Image
Топ 5 причини зошто да аплицираш на Brainster Next College!
Post Image
Од изработка на модели-автомобили во детството, до светот на дизајнот

Сакам да истражам повеќе:

Високо образование за сигурна кариерa

hero headine for media

Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

  X

  Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

   Psst...😎 Ги пополнивме првите групи.

   Иноватори, водачи,
   сонувачи - welcome!

   Регистрирај се и влези на листата на чекање за последниот уписен рок.

   Примаме само 125 студенти!

   Соработувај со нас

    Предложи Содржина

     Контакт Лице

     (+389) 070 239 915
     Или пиши ни на
     Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

     Испратено!

     Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!