„Студенти, учете и ќе постигнете големи нешта!“ Прв академски час на Brainster Next College
Запознај ги професорите - Мартина Миц
Предизвиците ме прават посилна личност
Ќе учиме од најдобрите, за и ние да станеме најдобри
Спремен сум да се соочам со ИТ светот
Откриј го вистинскиот тип на програмер за тебе
7 години Brainster - писмо од Петар Ниновски
prv-akademski-cas-studenti-softversko-inzenerstvo | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

„Студенти, учете и ќе постигнете големи нешта!“ Прв академски час на Brainster Next College

Срамежливи, возбудени, со мала доза на трема, но сепак насмеани и пресреќни што почнуваат нова животна авантура, која ќе ги однесе кон сигурен и успешен пат. Нашата прва генерација студенти вчера седна во студентските клупи.

Read More »
zapoznaj-gi-studentite-milica-ristevska | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

Предизвиците ме прават посилна личност

Милица Ристевска сака предизвици, и смета дека практична програма по Софтверско инженерство и иновации на нашиот факултет е вистинскиот предизвик за неа којшто и го дава вистинскиот мотив за успех.

Read More »
pismo-7-godini-Brainster-petar-ninovski | Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

7 години Brainster – писмо од Петар Ниновски

Од стартап компанија со ограничени ресурси и 3 вработени во 2015 година, до лидери во образованието во Македонија денес. Основачот Петар Ниновски напиша отворено писмо по повод 7-миот роденден на Brainster, во кое се осврнува и на идните планови на организацијата.

Read More »
Високо образование за сигурна кариерa
hero headine for media

Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

  X

  Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

   Префрли се на Brainster Next College! Можност за трансфер до 15 октомври!

   Соработувај со нас

    Предложи Содржина

     Контакт Лице

     (+389) 070 239 915
     Или пиши ни на
     Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

     Испратено!

     Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!