|

Онлајн Q&A сесија на 12-ти април,  19:00 часот!

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“  👉

 

|

Онлајн Q&A сесија

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“ 👇

 

12-ти април,  19:00 часот!

Соработувај со нас

    Предложи Содржина

      Контакт Лице

      (+389) 070 239 915
      Или пиши ни на
      Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

      Испратено!

      Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!