Контакт

Join Generation Next! Реши го тестот за компетенции и „Студирај сега-плаќај по вработување!“

Соработувај со нас

  Предложи Содржина

   Контакт Лице

   (+389) 070 239 915
   Или пиши ни на
   Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

   Испратено!

   Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!