Search
Контакт

Psst...😎 Првиот уписен рок заврши!

Група 1 и група 2 се
пополнети и веќе им
кажавме welcome на
новите студенти.

Приемниот тест е отворен до 1 април!
Не е шега 🤯

Регистрирај се на листата на
чекање за следниот уписен рок!

Соработувај со нас

  Предложи Содржина

   Контакт Лице

   (+389) 070 239 915
   Или пиши ни на
   Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

   Испратено!

   Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!