|

Онлајн Q&A сесија на 12-ти април,  19:00 часот!

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“  👉

 

|

Онлајн Q&A сесија

Сè за Brainster Next College и опцијата „Студирај сега, плаќај по вработувањето“ 👇

 

12-ти април,  19:00 часот!

Соработувај со нас

  Предложи Содржина

   Контакт Лице

   (+389) 070 239 915
   Или пиши ни на
   Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

   Испратено!

   Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!