Search
Контакт
Post Image
Што сè можеш да работиш како UX/UI дизајнер по дипломирање на Brainster Next College
Post Image
Што сè можеш да работиш како научник за податоци по дипломирање на Brainster Next College
Post Image
Како учиме Линеарна алгебра?
Post Image
Што сè можеш да работиш како програмер по дипломирање на Brainster Next College
Post Image
Меките вештини градат успешни, динамични и флексибилни тимови
Post Image
Што е Brainster Next College за студентите?
Post Image
Brainster Next College заедно со компаниите ги подготвува студентите за технолошкиот развој

Сакам да истражам повеќе:

Високо образование за сигурна кариерa

hero headine for media

Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

  X

  Биди секогаш во тек со вести од МЕДИЈА

   Psst...😎 Првиот уписен рок заврши!

   Група 1 и група 2 се
   пополнети и веќе им
   кажавме welcome на
   новите студенти.

   Приемниот тест е отворен до 1 април!
   Не е шега 🤯

   Регистрирај се на листата на
   чекање за следниот уписен рок!

   Соработувај со нас

    Предложи Содржина

     Контакт Лице

     (+389) 070 239 915
     Или пиши ни на
     Softversko inzenerstvo | Brainster Next College

     Испратено!

     Твојата порака е успешно пратена. Соодветен човек од нашиот тим ќе те исконтактира најбрзо што може!